Het Vaartuig

Pandemie seizoen. Dit is niet de eerste en ook niet de laatste keer dat we onszelf buitensluiten en we isoleren van elkaar, om onszelf te beschermen en de meest kwetsbaren te beschermen. Het praktische effect van deze isolatie op u is dat uw huis niet langer uw huis is, maar is getransformeerd in een vat dat, samen met vele andere, onder het oppervlak is ondergedompeld. Alleen samen.
Degenen die op aarde achterblijven, hebben hun missie: de gevaren van buitenaf beperken en hoewel het hier binnen lijkt alsof je niet hoeft te wachten aan boord van dit schip, geïsoleerd voor een seizoen waarvan de lengte onbekend is, zijn er ook gevaren.

we drijven de afgrond in. Hier kan niemand je fysiek helpen. Je kunt dus niet zomaar wachten; zoals die hierboven, heb je hieronder dingen te doen. uiteindelijk zal de aarde mensen nodig hebben om terug te keren. Om de wielen van de mensenwereld weer op gang te helpen.
Jouw missie: kom beter terug dan je bent vertrokken. Om dit te bereiken, moet u het vaartuig onderhouden.

Welkom aan boord van onderzeeër ‘Ik’.

Neem de leiding: smeed je eigen bubbel.
Het is een feit van het leven dat sommige dingen ons tegenhouden, terwijl andere ons vooruit stuwen. Dat is gewoon zoals het is, dus je kunt het net zo goed accepteren en leren ermee om te gaan in plaats van te wensen dat de realiteit anders was.

De les hier is om actief je omgeving te construeren. Laat het niet afhangen van nabijheid of toeval of van hoe het altijd is geweest, maar plan bewust welke meningen, houdingen en levensbeschouwingen je wel en niet toelaat in je leven. Men wil tegenwoordig graag benadrukken dat iedereen in zijn of haar eigen bubbel leeft. In dat geval kunnen we er net zo goed voor zorgen dat jouw bubbel degene is die het hoogst stijgt, degene die ervoor zorgt dat jij je doelen bereikt.